I´m in love :)

Är inte denna klocka från Jet Set världens läckraste?? Tänk er bara den vita läderrämmen och den stora strassprydda urtavlan mot en solbränd hud. Sååå hot!! Denna klocka lyfter upp vilken outfit som helst. Denna klocka kommer jag att kombinera med en ganska enken men urläcker Odd Molly klänning. Och även om det är helt olika stilar på klockan och klänningen så kommer det att se helt coolt ut på nattklubben :)

Sedan håller jag på att spara till en stilren Hugo Boss klocka. Helst vill jag ha en Rolex. En sån klocka har man ju verkligen sparat till och därför vårdar man den hela livet. Det är precis som med kläder. Nuförtiden bojkottar jag H&M, Gina Tricot å de andra budgetkedjorna. Orsaken är deras urdåliga kvalitet och slit-och-släng kläder (H&M´s barnkläder är däremot super). Nä, spara pengar och köp exklusiva kvalitetskläder som du älskar och vårdar ömt!!Och varför har man oftast bara en klocka? En klocka är precis som smycken. Man kan aldrig få för många, och man behöver olika för olika tillfällen.



Snart blir denhär godbiten MIN!! :) :)


Still Alive :)

Tjena bloggen! Har lidigt av total bloggtorka dehär senaste veckorna. Kanske beror det på värmeböljan?? 
Nåja...hur som helst, idag har jag invigt min nya solstol.  Det var så hett så jag trodde jag skulle dö och då kom jag på världens godaste drink: mixad äppel med sprite och en massa is. *mums*. Passade också på att storshoppa på eleven.se. Köpte blandannat solskydd från Hawaiian Tropic (solskyddsfaktor 50, eftersom jag hatar att sola) och en massa härliga bronzingprodukter. Väntar med spänning på mitt paket :). Fick också boken "Elsas mode" på posten idag. Någon som har läst den? Vad tyckte ni om den?

Nu ska jag krypa i säng med färskaste numret av Chic och sen blir det att sova. Hoppas sommarvärmen finns kvar imorgon när jag vaknar.

Godnatt :)

Att älska som en porrstjärna

Tjena Bloggen ;) Jag har haft total bloggtorka den senaste veckan och har därför inget skrivit. Hoppas alla har överlevt valborg och första maj. Det har jag :) Firade valborg med att äta god mat och massor av bål i goda vänners sällskap. Konstaterade att jag hade varit uppe 25 timmar nonstop och jobbat och festat. Känner mej trött ännu idag. Men helgen var fantastiskt ;)


Har nu läst ut Jenna Jameson´s bok "Att älska som en porrstjärna". Kan bara säja att bättre självbiografi får man leta länge efter. Boken är mestadels rå, men bitvis också väldigt het. Ett plus för de roliga tipsen och seriestripparna :)



Nu har jag besällt hem fler böcker av Jenna. Och jag har väldigt höga förväntningar. Hon är ju numera författare. Kanske har hon tid med författandet nu när hon är hemma med ungarna ;)




RSS 2.0